Dit kunnen we voor u doen

Websites

We ontwikkelen heldere, krachtige en technische oplossingen voor al uw design- en communicatiewensen. Sterke online concepten maken het verschil in uw markt en die ontwerpen wij voor u. Met als resultaat, frisse en vernieuwende websites, op maat gemaakt.

Mobiel

Onze sites zijn altijd “responsive”, ze passen zich automatisch aan in het juiste formaat voor smartphones en tablets. U zult geen klanten mislopen, want uw website zal op ieder apparaat en op elk moment goed voor de dag komen!

Drukwerk

Graphic Media verzorgt niet alleen het ontwerp van uw flyers, visitekaartjes, posters, affiches, briefpapier, folders, signalisatie etc. We helpen u ook verder met het drukken. We adviseren u in papierkeuze, afwerkingen, kleuren en doorlopen met u het drukproces.

Huisstijlen

Uw huisstijl is de eerste kennismaking voor klanten en belangrijk voor de uitstraling van uw zaak. Graphic media verzorgd uw consistente presentatie naar buiten toe en zorgt voor een passende identiteit die u met trots kunt etaleren en gebruiken voor al uw communicatieve doeleinden.

Sociale Media

Uw website, identiteit en diensten dienen op een zo efficiënt mogelijke wijze te worden verspreid. Het delen en uitwisselen van informatie, ideeën, foto’s en video’s is iets wat we graag integreren in een online identiteit. Wij ontwikkelen hier in nauw overleg met u een passend en compleet concept voor.

Advisering

We bekijken elke klant individueel en we bieden inhoudelijke ondersteuning. Wilt u een eigen onderneming starten? Uw bestaande bedrijf een boost geven? Graphic media maakt een plan op maat en bespreekt met u de verschillende mogelijkheden om dit met succes te kunnen realiseren.

Logo’s

Herkenbaarheid en eigen identiteit zijn belangrijke onderdelen van uw logo waarvoor wij garant staan. In kleur, vorm en lettertype houden wij rekening met uw wensen en maken we een passend logo waarmee u als klant met een tevreden gevoel naar buiten kan treden.

E-mail marketing

Om goed zichtbaar te zijn en uw identiteit als bedrijf kenbaar te maken is het regelmatig versturen van een nieuwsbrief een must. Graphic media ontwerpt uw nieuwsbrief en gebruikt software die u snel en gemakkelijk nieuwe subscribers genereert.

Verpakkingen

Een verpakking is de helft van uw product. Graphic Media ontwerpt inventieve verpakkingsconcepten die enerzijds zullen ondersteunen en anderzijds versterken. Esthetisch, commercieel, uniek, wij ontwikkelen uw perfecte verpakking.

Op maat gemaakt

Wij denken graag mee na over de inhoud en de verdeling van de pagina’s. Waar zijn uw bezoekers naar op zoek, wat willen ze lezen en hoe verdelen we die info over de verschillende pagina’s? Wij ontwerpen de structuur die daar het beste bij past.

Goedkoper

Hoe leveren wij de beste kwaliteit aan een goedkope prijs? Wij werken in een kleinschalig team van experts die zeer gericht te werk gaan. We huizen niet in een groot kantoor, maar werken vanuit de essentie, onze aanpak is no-nonsense en de klant staat op nummer één.

Gebruiksvriendelijk

Uw website en huisstijl zijn van u en daarom is het belangrijk dat u volledig de controle heeft over uw website. Foto’s toevoegen, berichten en pagina’s maken of verwijderen. U kunt het zelf als u kiest voor een dynamische website bij Graphic Media.

Cross-browser

Het is belangrijk dat uw website er op alle browsers goed uitziet (Safari, Firefox, Chrome, Opera & Internet Explorer). Graphic Media test dit zorgvuldig en zorgt ervoor dat uw site indruk maakt op alle browsers, zonder uitzondering!

Grafisch ijzersterk

We zijn een team opgeleid in de grafische-, communicatie-, of kunstensector. De kracht van onze skills zit hem in onze dialoog met de klant die we vertalen naar een sterk en uniek beeld in een gepaste vorm, lettertype en kleur.

WordPress

WordPress is het besturingssysteem achter onze sites. Het is gemakkelijk, goedkoop en betrouwbaar en geeft een breed scala aan mogelijkheden voor verschillende soorten websites. Voor zowel gebruiker als bezoeker is dit systeem zeer prettig in gebruik.