Menu

Sports Granola

branding, digital, packaging, print, website

Sports Granola

Sports Granola

Uitdaging

Gediplomeerde sportdiëtist én chef-kok Ien Vitse combineert 2 grote passies: sporten en koken. Naast het geven van voedingsadvies, leert ze atleten koken en gaat ze mee op hun stages en wedstrijden.

Om de sporters nog beter te kunnen helpen, ontwikkelde ze haar eigen granola-merk: Sports Granola. Om zich te positioneren en visueel uit te drukken had ze een branding nodig, waar we heel graag aan meewerkten!

SportsGranola Image GraphicMedia

Merkstrategie

Gedreven door de liefde en motivatie van Ien voor een gezonde levensstijl, ontwikkelden we een volledige branding met het oog op de toeksomt, gericht op een energieke positionering.

SportsGranola White GraphicMedia
SportsGranola Red GraphicMedia
SportsGranola Yellow GraphicMedia 1
SportsGranola Plum GraphicMedia 1
SportsGranola Drawing GraphicMedia
SportsGranola Victory GraphicMedia
SportsGranola Ipad GraphicMedia

Uitwerking

We hebben een robuust visuele huisstijl gecreëerd met heldere kleuren, gedurfde letters en strakke lay-outs. De overheersende kleur is geel, wat de vrolijke en sportieve kant van het merk naar voren brengt.

De typografie bestaat uit twee lettertypen, die de woorden diversiteit en speelsheid omarmen. Door met de hand getekende illustraties en fotografie te combineren werken we op een speelse en eigen manier de communicatie uit.

Deze elementen zijn ook samengebracht in de custom-made webshop die uitnodigd om de Sports Granola te kopen dankzij een gebruiksvriendelijke interface.

SportsGranola Img GraphicMedia
SportsGranola Imac GraphicMedia scaled
SportsGranola Iphone GraphicMedia
SportsGranola Stickers2 GraphicMedia
SportsGranola Pictures GraphicMedia3

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!