Graphic Media is expert in grafische vormgeving en branding, gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige visuele communicatieoplossingen. Onze diensten omvatten het ontwerp en de productie van gedrukte materialen, websites en dynamische visuele identiteiten.

Over ons

Wij zijn een team van twee* gepassioneerde ontwerpers die zich inzetten om mensen te helpen.

Mathieu

Met meer dan 10 jaar ervaring als grafisch ontwerper, brengt Mathieu een samenwerkingsgerichte aanpak naar elk project. Hij luistert graag en begrijpt mensen goed. Een goede communicatie is voor hem van groot belang. Wanneer hij niet aan het ontwerpen is, geniet Mathieu van vogels kijken en vindt hij inspiratie in de natuurlijke omgeving of sport hij.

Aurélie

Aurélie benadert ontwerp met nauwgezette aandacht, waarbij ze ervoor zorgt dat elk detail met precisie wordt behandeld. Ze heeft een fascinatie voor tastbare grafische objecten, maar vindt ontspanning in het coderen van websites. Buiten haar professionele bezigheden is Aurélie een zelfverklaarde foodie, altijd op zoek naar haar volgende culinaire ontdekking.

* & meer

Bij Graphic Media onderhouden we een sterk netwerk van getalenteerde creatievelingen en makers, inclusief onze betrouwbare webontwikkelingspartner, New Narrative. Deze samenwerkingsgerichte aanpak stelt ons in staat om het perfecte team samen te stellen voor elk project, waardoor we oplossingen leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften.​

Enkele van onze klanten

Mis geen enkel creatief moment!
Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Door je in te schrijven om e-mails van Graphic Media te ontvangen, ga je akkoord met onze Privacy Policy. Bij Graphic Media behandelen we jouw informatie op een verantwoorde manier.

Contact

Graphic Media
Jean Jaurèslaan 29
9050 Gentbrugge

+32 487 36 11 22
info@graphicmedia.be

2024 © Graphic Media