Menu

Sfinks Mundial

campagne, print

Sfinks Mundial

Sfinks Mundial

Uitdaging

Sfinks Mundial is het (niet meer zo) kleine broertje van Sfinks Mixed. Dit wereldfestival had nood aan een variant om zijn broertje te onderscheiden. We bouwden verder op de huisstijl van Sfinks Mixed maar gaven het een speelser accent want toepasbaar is op de verschillende soorten marketingsmaterialen. 

SfinksMundial Poster GraphicMedia

Merkstrategie

Sfinks is een festival dat nieuwe geluiden, nieuwe artiesten en nieuwe voorstellingen op het podium wil zetten. Het is een festival om te bewegen, dansen, genieten en zweten. Sfinks Festival is net zo dynamisch als de muziek die ze programmeren. We creëerden een visueel systeem dat draait om vloeiende vormen die bewegingen overbrengen en de essentie van het evenement probeert weer te geven.

SfinksMundial Banner GraphicMedia3
SfinksMundial Banner GraphicMedia2
SfinksMundial Banner GraphicMedia1

Uitwerking

Het visuele systeem voor Sfinks Festival kan worden aangepast aan een breed scala aan media, van grote banners tot flyers of polsbandjes. Onze visuele taal weerspiegelt de speelsheid, levendigheid en fluiditeit van het festival en kan worden aangepast aan verschillende toepassingen, terwijl een consistente look en feel behouden blijft.

SfinksMundial PictureShapes GraphicMedia
SfinksMixed PosterBusStop1 GraphicMedia
SfinksMundial Banner GraphicMedia4
SfinksMundial Mockup GraphicMedia
Sfinks_mundial_Preview GraphicMedia
SfinksMundial Flyer GraphicMedia
SfinksMundial PictureShapes23 GraphicMedia 1

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!