Menu

Arjean

branding, digital, print, website

Arjean

Arjean

Uitdaging

De zilverboetiek van Arjean had hulp nodig om hun publiek te bereiken. Ze waren op zoek naar een betere manier om hun merkcollectie en algemene informatie te communiceren en een online aanwezigheid te creëren.
Door dat gebrek misten ze potentiële klanten die op internet zoeken. Ze vroegen ons om hun kernwaarden te weerspiegelen en dat visueel kon sterk is in de concurrentiële sector.

Arjean_verpakking juweel_GraphicMedia 02 scaled 1

Merkstrategie

Onze merkstrategie was consumentgericht, wat niet alleen de klantbetrokkenheid bij het merk verbeterde, maar ook de loyaliteit van het merk. We hebben een elegante en stijlvolle identiteit gecreëerd om het merk in zijn ware zin te vertegenwoordigen en zo hun kernwaarden weer te geven: elegantie en echtheid.

Arjean_logo_zwart_GraphicMedia
Arjean_logo_wit_GraphicMedia

Uitwerking

We hebben op maat een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, gericht op hun doelgroep, zowel vrouwen als mannen. De site is gebouwd met neutrale kleuren die minimaal en toch uitnodigend zijn, zonder het merk overdreven te vervrouwelijken. We hebben de navigatie minimaal gehouden met een vereenvoudigde sitemap.

De bezoeker heeft vanuit de navigatie toegang tot alle categorieproducten en leert meer over de aangeboden merken. Een schreefloos lettertype in combinatie met een minimaal kleurenpalet versterkt de eenvoud die in elegantie schuilt, terwijl de gedrukte materialen het premium karakter van het merk uitstralen.

Arjean_stationary02_GraphicMedia scaled
Arjean_website_GraphicMedia 01
Arjean_ipad_GraphicMedia 02 1
Arjean smartphone GraphicMedia

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!